MUNTA EL TEU PROPI TMB I A CORRER!!!

5/16/2006


Els Autobusos a Santiago es diuen micros, i és el sistema més rápid de transport a la ciutat i el més popular.
Aquí pots pujar-te al bus a qualsevol carrer i demanar que et deixin a qualsevol lloc, sempre que estigui dins la ruta, teoricament funciona per parades pero jo només n’he vist al centre. A més a més les micros van rápides com el dimoni, si Fernando Alonso hagués nascut a Santiago ja fa deu anys que seria campió de F-1.
L’explicació a tot això es ben senzilla, qualsevol empresari pot comprar unes micros i demanar que li concedeixin un recorregut a Santiago. Aleshores contracta a algún conductor (no cal tenir carnet ni haver estudiat per conduir micros, o sigui que si tot em va malament, em convertiré en el primer catalanet conductor de micros), i a correr. No tenen horaris ni frequencia de pas, i els conductors cobren per viatjant, o sigui que com més gent pillin, millor, i com més vegades fagin el seu recorregut, doncs també, i a correr, pero a correr que t’hi cagues.
I com existeixen diferents empreses de micros que tenen els mateixos recorreguts, no és difícil veure per l’Alameda una autentica carrera entre tres micros, lliscant com mosquits per l’asfalt calent, donant-se cops com a Ben-Hur, amb la gent baixant amb la micro en marxa, el public aplaudint rabiós desde el carrer, la gent llançant flors als vencedors i els passatgers amb la felicitat d’haver sobreviscut al trajecte un dia més, o sigui, un autentic espectacle a lo Montmelò.
Pero d’aquesta manera trigues cinc minuts a fer un recorregut que a BCN trigaries 2 hores, i posats a buscar transport ràpid i emocions fortes, doncs val la pena.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

nomes cal que llegeixi el teu blog i obri el diari i em trobi aixó: http://app.quediario.com/buscador/documento.jsp?id=1176821&edicion=BAR

a la edició impresa s'acompanya d'una bonica foto...

i bicicletes que? a bcn fan bon servei