Això és enorme!!

5/04/2006
Hola a tothom. Ja he arribat, sa i estalvi, encara que amb cuatre hores de retard. Això és mega enorme. Una urbe com Deu mana.
Ahir ja vaig anar a menjar al bar d'un català i en vaig conéixer un altre, de català, no de bar, temps al temps. Llastima que ahir no estava en condicions de celebrar la lliga, però per el que em van dir al "de la Ostia" (nom del bar), el 17 de maig al centre català es liarà grossa, espero aportar el meu granet d'arena, je je.
Una abraçada teletubiana a tothom!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei nanu!
Els de la Torre ens alegrem que la teva arribada hagi anat molt bé, tot i amb retard, i com pots comprovar ja hem provat el teu "blog"!Qui sap, potser a partir d'ara ens comunicarem més i sabrem més de tu, tot i estar més lluny!
Com ja saps ja tenim la LLIGA!Ah diu el Pep que si vols celebrar-ho amb una "carretilla" ja saps on trobar-ne!
Doncs bé ja anirem escrivint!Petonets i abraçades de tots els de casa!
Salut!

Anònim ha dit...

Passa tio, jop acabo d'arribar ara mateix.

Encara que no t'ho creguis, el teu es el primer blog al que entro i aquesta es la primera que hi escric, m'està agradant i estic pensant que si el temps i tot m'ho permet, de fermen un de meu, crec que també tindria tela per explicar.

El teu mail també em va agradar molt i el guardaré amb molt de carinyo.

Continua informant que esperem noticies teves, el que no es pugui publicar m'ho envies per mail.

Envia també el teléfon, que ja et trucaré,

Salut i força <8barça)

Anònim ha dit...

bueniiiisimo que ya estés allá....sano y salvo, por supuesto....
la verdad que no soy de mucho escribir, pero espero que te vaya de puta madre...estoy seguro que sí...como decía dani, es la primera persona que conozco que tiene tantos contactos antes de ir a una ciudad....y creo que eso es por todo tu entusiasmo que lograste transmitirle a la gente....y obviamente la mayoría de nosotros deseamos que te vaya de puta madre....¿??¿...buneo, parezco un director de colegio en el acto final de curso....jajaj...
saludos....saluti...salut....i força al canut....

Anònim ha dit...

Ei nano!!! Ja veig que dsprés de moltes hores d'espera ja has arribat. Per aquí tot molt bé, i pensa que has aconseguitel què mai ningú havia aconseguit.L'Oriol s'ha conectat a internet, VISCA!!! Molts petons i sort de part de la cunyada des de la LLeske, seu social d'uns quants igualadins. Ja esatarem en contacte. Fins aviat. Laura

Anònim ha dit...

Hola Marc, t'escrit dos comentaris
pero no ho enviava be, espero que aquest el revis, ahir vaig estar
prenet un tallat amb la Montse Figueres, diu que li fas molta ambeija, sana, segurament que tambe
rebras notis seves dons te l'adreca
desitjo que ja agis fet molts contactes positius, que o pases d'allo mes be, abui al vespre em
anat a la presentacio del llibre
d'en Josep Bou, molts records de part seva diu que ja es posaran en
contacte amb tu, tambe e vist al Josep Mº d'ultramagic, , es veu que ara a vingut un xile que estara
dos mesus per Igualada diu que cuan tu estiguis instalat li envi-is el telefon per poder donar-li amb aqueste persona i que es posi en contacte amb tu , cuan torni a Xile.
bueno macu que tinguis un bon cap de setmana amb les xilenes,
una abracada.
la mama.

Anònim ha dit...

UEI !!! que passa cabron! per fi has fotut el camp ja era hora no t'aguantavem mes, bé ja veus aqui tot segueix igual, és a dir que encara no et trobem a faltar pero ens costarà poc estranyar-te ARACNID apa salut i ja seguirem el teu "log" (i visca el barça, suposo que el vas poder veure al casal català?) a reveure!!!

Anònim ha dit...

Uei Marc!

Salutacions des d'Igualada! Som el Marc i la Montse! Quan estiguis aposentat ens passes l'adreça i ja vindrem un cap de setmana que amb això de Ryan Air surt molt barat tot... ;-) Bé, potser no serà tan fàcil, eh!? Bé noi, continuem mantenint-nos en contacte per aquí.

Per cert, vas aconseguir el DVD+CD de Negu, és brutal, però molava més veure els videos en els desplaçaments que féiem en autobar!

Salut i força! Ni un pas enrera!

Marc i Montse.

PD: Skamot Kriminal, Kripta Roja!