Imatges de Santiago

5/08/2006




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, per fi, ja ens tenies neguitosos de no tenir noves.
Veig que Santiago, com totes les ciutats grans, te les seves parts boniques i també les lletges, espero que predominin les boniques.
Ja m'explicaras en mail apart el significat d'aquesta jerga com ara aracnids, els que ja hem pasat dels 40 no coneixem aquest llenguatge.
Sobre tot deixa ben clar lo de Catalunya, que ens vagin coneixen.

Salut i força

Anònim ha dit...

Hola Marc, ja he vist les imatges
de la capital molt guapes ,ja ting
ganes de anar-ri tambe, totes les
persones que ho coneixen aquest Pais molt gran per sert,m'han dit que es presios i les personas molt
series, una mica com nosaltres els
catalans, encara que ells no saben
el marde que s'ha esta muntan amb
la historia del Estatut", "no cal gracies".
Bueno nen espero que continues envian notis, dons tot sobin obru
el teu blog per si as posat coses
noves.

Adeu fins la proxima petons
de la mama

Anònim ha dit...

Salut nano!!!ja veig que l'infart costarà que arribi,és una bona senyal.Després d'una setmaneta fora per aquí a Igualada tot continua igual,esperant fer festa el dia 17 amb el Barça(ja farem forces tragos a la teva salut)i encara tenim les estelades al balcó esperant aquest dia.Intentem conectar-nos amb tu a través del teu mail personal però no ens deixa accedir-hi. Ens el pots enviar??? De moment el correu que pots fer servir és el meu,laura_palet79@hotmail.com l'Oriol encara no en té (i això que ja s'ha conectat dos cops en una setmana!!!!!).Si necessites adhesius i d'altres parides varies només cal que ens enviis la teva adreça postal i t'ho farem arribar.(ja mirarem de colar-hi un ampolla de cava).Esperem que al desert et vagi bé. Molts petons i una forta abraçada de la cunyada i el germanet.
Salut!i No a l'ESTATUT

Anònim ha dit...

Wola wapissim! Som el Jordi i la Marta (el mestre forner i l'ajudant de mandonguilles).
Aqui tot continua igual, amb la diferencia de que no hi ets tu (diu la Marta) jejeje. Qui ens fara la paella dels diumenges, crec que em trobat un nou fitxatge jeje es broma. Nen per les fotos que ens envies aixo de Xile es espectacular. Esperem que et vagi molt be tot cuida`t molt.