ANIVERSARI!!!

8/08/2006
Després de la macro festa del divendres ja em trobo en condicions d'escriure!!! (realment no n'hi ha per tant, he estat fent altres coses aquests dies)
Primer de tot vull deixar clar que l'experiencia de fer 11 anys a la carretera, tot i no ser molt normal, es prou interessant, sobretot pq poca gent té l'oportunitat de viure tant de temps en un altre pais amb tant poca edat, i a més de fer-se el viatge pel desert que varem realitzar: així que no hi ha res a perdonar.
La festa del divendres va estar prou bè, es van reunir un bon grapat de persones i varem passar una bona estona, hi van haver regals, aportacions al carrete i fins i tot un parell de pastissos d'aniversari. DE PUTA MARE!
No vaig fer fotos pq anava massa feliç i atabalat com per fer-ne.
L'unic problema es que estava acostumat a celebrar-lo a l'estiu, així que d'aqui a mig any faré una altre celebtració del meu aniversari de manera que pugui organitzar un bon asado estiuenc al patí de la casa !!!!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Marc:

T'escric al mati dons ahir, al vespre no vaig poger escriure no podia estrar a la teva pag. amb deia que estava ocupada, bueno tot un rotllo.
Per el que dius,vas pasar al aniversar ben divertit està bè, i al celebrar-lo ha diferent estaçio està molt bè tens una experiencia diferent per "recordar" .

T'esclicarè una mica, el tempts
per aqui a cambiat, ara plou i refresca força uns 12 graus menys està prou bè dons ara amb aqueste temperatura ja es pot dormir, l'unic es que fa la gitça a les festes Majors, pero ja tornara a cambiar.
Entre el tepts , el foc i els follons dels aeropots "ha" i la guerra aquestes vacances resultan ser prou mogudes.

Una abraçada Marc, petons la mare