Impresions del terratremol

2/27/2010
Ens hem despertat just abans de començar els temblors i de seguida ja es notava que la cosa no era normal. Ens hem protegit sota el marc de la porta quan ja escoltavem les primeres trencadisses i sentiem les veus alarmades dels veïns. A partir d'aquí la cosa ha anat a més, fins al punt que semblava que la proxima sacsejada ens tiraria a l'altre costat de la casa, l'angoixa més gran era ser conscient que cada cop que el terra es movia, ho feia més violentament que l'anterior. Per sort ha trigat poc a calmar-se després d'arribar a la máxima expresió perque l'unic que volia es que s'acabés d'una vegada, ha estat el minut més llarg i estrany de la meva vida.

5 comentaris:

Concepcio Soler Olle ha dit...

Marc: Estaba molt engoixada
per les noticies del mati a la TV i radio, sembla que ara estic mes tranquila al haber llegit el teu blogger, espero que no torni a passar,menys mal que vosaltres i la familia de l'Amparo que estigueu tots bè, i que la casa tampoc tingui desperfectes , ja enviaras mes notis.

una forta abraçade de la mare.

Ciò

Anònim ha dit...

Tranquils, joves tranquils… Hostia! quina sacsegada.
Despertar així deu ser diferent d'un mal son. Deu ser un despertar apocaliptic… Quina vivencia! i per a mes "inri" va ser prop de la ciutat de ta mare. Concepción! I es qu'el mon es un mocador… No som res…
Salut, cuideu-vos. Estem al tanto de vosaltres…
Una forta abraçada. La vida es dura, dura, dura.
Lluís

Marc ha dit...

Deu n'hi dó el meneito!!! El terratremol ha durat com 2 minuts, era etern. ara estem aguantant les repliques amb estoicitat i paciencia. Ja hen portem unes 40 i pot estar així fins demá passat!!

Josep ha dit...

Hostia nano, entenc perfectament la teva experiencia; jo vaig viure el de Turquia el 1999, i tot i que a Estambul ve ser de 5,9, va ser terrorific, no em vull imaginar el que pot ser el que vosaltres heu patit.
No hi ha manera de comunicar amb tu, les comunicacions es deuen haver tallat, vinga, que s'acabin aviat les répliques i pugueu estar tranquils.

Anònim ha dit...

Hi everybody! I do not know where to start but hope this place will be useful for me.
In first steps it's very good if someone supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)